• ВАЖЛИВО: вступ до аспірантури у 2024 р.

    Умовою допуску до вступних іспитів до аспірантури у 2024 р. є успішне складання ЄВІ у 2023 або 2024 році з оцінками: за тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської на вибір вступника) не менше ніж 130 балів, а за тест загальної навчальної компетентності (ТЗНК) — не менше ніж 100 балів.

    Виключення – вступники, які не складають ЄВІ – вступники -іноземці;

    Реєстрація на складання ЄВІ відбувається у період з 7 до 29 травня 2024 р.

    Приймальна комісія університету допоможе вступнику в аспірантуру зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) для складання ЄВІ.

    Для цього необхідно:

    Заповнити ФОРМУ-АНКЕТУ за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1uHYjtVD_etN-fI7pDkilDF-9slJ1kpkcvodMNrxKSAU/edit

    При заповненні анкети слід ДУЖЕ УВАЖНО вносити особисту інформацію а також звернути увагу на таке:

    • прикріплювати чіткі та якісні скан-копії документів, при цьому кожен документ окремим файлом який назвати за зразком «Шевченко Т. Г._паспорт»;
    • файл з фото має містити якісне портретне  фото об’ємом не більше 1 Мб (у протилежному випадку, фото не завантажується до кабінету та ми не можемо створити Ваш кабінет), назвати за зразком: Шевченко Т. Г._фото;
    • у форму-анкету також слід прикріпити заповнену заяву, яку Ви маєте підписати КЕП.

    При заповненні анкети Ви можете обрати лише місто проходження ЄВІ, конкретну локацію – місце, куди Вас буде запрошено для складання ЄВІ та час проведення обрати не можна. Розподіл зареєстрованих за тимчасовими екзаменаційними центрами (ТЕЦ) в межах міст Український центр оцінювання якості освіти робить самостійно!

    Попереджаємо Вас, про те що якщо Ви зараз зареєструєтеся на ЄВІ, то Ви маєте обов’язково його скласти у основний період: з 24.06-15.07.2024 р. У разі, якщо Ви не з’явитесь до тимчасового екзаменаційного центру  у зазначений період (конкретний час та місце буде вказано у запрошенні-перепустці, яке Ви завантажите за номером екзаменаційного листка на сайті testportal.gov.ua), то не зможете зареєструватися знову та скласти ЄВІ у додатковий період.

    Після успішної реєстрації Ви:

    1. отримаєте від відділу лист з електронною версією екзаменаційного листка та перевірити правильність внесених даних.
    2. маєте отримати у період з 01.05.2024 до 20.06.2024 (до початку ЄВІ) ОСОБИСТО у відділі аспірантури і докторантури ХНЕУ ім. С. Кузнеця (312 ауд. головного корпусу (за адресою: м. Харків, пр. Науки 9а) з 9.00 до 16.00 понеділок-пятниця) або за вказаною в формі-анкеті адресою Нової пошти (та контактним номером телефону)!.
    3. маєте зайти до свого електронного кабінету на сайті https://zno.testportal.com.ua/master/login за номером екзаменаційного листка і PIN-коду та завантажити з особистого електронного кабінету перепустку-запрошення на ЄВІ (де буде призначено конкретний час та місце проведення ЄВІ для Вас).

    Для допуску до тимчасового екзаменаційного центру (далі – ТЕЦ) для складання ЄВІ Ви повинні пред’явити:

    • паспортний документ (або ID картку)
    • запрошення-перепустку
    • екзаменаційний листок
    1. маєте з’явитися до тимчасового екзаменаційного центру (ТЕЦ) у призначений час та місце й скласти ЄВІ.

    Нагадуємо, що за результатом ЄВІ Ви маєте набрати: за тест з іноземної мови (англійської, німецької, французькоїабоіспанської на вибір вступника) не менше ніж 130 балів, а за тест загальної навчальної компетентності (ТЗНК) — не менше ніж 100 балів.

    Результати ЄВІ розміщуватимуться у Вашому електронному кабінеті на сайті УЦОЯО (https://zno.testportal.com.ua/master/login) до 20.07.2024 р.

    Звертаємо Вашу увагу на те, що сертифікат знання іноземної мови не нижче рівня B2 (TOEFL, IELTS, Cambridge English Language Assessment, ТestDaF, DELF або DALF), звільняється ЛИШЕ від складання вступного іспиту з іноземної мови. Отже, складати ЄВІ (як допуск до вступних іспитів) необхідно УСІМ вступникам до аспірантури

    Для підготовки до складання ЄВІ запрошуємо Вас на «Інтенсивний курс підготовки  до ЄВІ з іноземної мови», який триватиме 2 місяці та розпочнеться 13.05.2024 р. Заняття проводитимуться дистанційно 2 раз на тиждень за зручним для вас графіком! Всього 32 години підготовки. Заняття проводяться дистанційно (zoom-конференція). Вартість:  2800 грн. (у групах до 15 осіб). Реєстрація: https://forms.gle/WfkLrirXfQ2ofj9W6

    Також Ви можете скористатися посиланням https://testportal.gov.ua/demonstratsijni-varianty-yevi/ та перевірити свій рівень знань та підготовки до ЄВІ.

     

    Нагадуємо:

    Прийом документів для допуску до вступних іспитів в аспірантуру ХНЕУ ім. С. Кузнеця відбудеться: з 01.07.2024 р. по 19.07.2024 р. (перша черга вступу).

    Документи,  що подаються для вступу в аспірантуру (громадяни України)

    Вступні іспити відбудуться з 22.07.2024 р. по 27.07.2024 р. (перша черга вступу);

    Більш детальну інформацію про вступ до аспірантури ХНЕУ ім. С. Кузнеця Ви можете знайти за посиланням: https://www.hneu.edu.ua/vstup-do-aspirantury/