• Академія Cisco (Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics CISCO ACADEMY)

    Технології змінюють світ, підключаючи до мереж мільярди пристроїв, які змінюють на краще наше життя, роботу, розваги і ставлення до навколишнього середовища. Це справедливо для будь-якої галузі. Ви готові змінити ваше життя і зробити світ кращим?

    Починаючи з 1997 року Академія Cisco переслідує одну мету – розвиток технічних і підприємницьких навичок, які потрібні людям, викладачам і компаніям, щоб змінити світ на краще.

    У 2018 року Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця та кафедра кібербезпеки та інформаційних технологій стали партнером Академії Cisco. Вже зараз студенти можуть пройти та отримати сертифікати за курсами, незабаром планується значне збільшення кількості курсів. Програми навчання у Cisco Academy спрямовано на вивчення та застосування технологій мережевих систем та комплексів, застосуванню віртуального навчального середовища та створенню складних корпоративних рішень щодо сприяння розвитку інформаційних систем, посиленню заходів кібербезпеки та виконання наукових досліджень.

    Інструктори Академії Cisco у ХНЕУ ім. С. Кузнеця:  Євсеєв Сергій Петрович, доктор технічних наук, старший науковий співробітник, завідувач кафедри кібербезпеки та інформаційних технологій; Алексієв Володимир Олегович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри кібербезпеки та інформаційних технологій. Зараз доступні курси: «Вступ до кібербезпеки», «Вступ до Pocket Tracer», «Основи кібербезпеки».