• «Про організацію освітнього процесу в Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця»

    МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

    ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ

    УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ СЕМЕНА КУЗНЕЦЯ

    НАКАЗ

    25.02.2021                                               м. Харків                                                  № 82

    «Про організацію

    освітнього процесу

    в Харківському національному

    економічному університеті

    ім. С. Кузнеця»

    Керуючись Законом України «Про вищу освіту», постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»  № 1236 від 09.12.2020 р. (зі змінами внесеними постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України» № 104 від 17.02.2021 р.) та Протиепідемічними заходами у закладах освіти на період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), затвердженими постановою Головного державного санітарного лікаря України № 50 від 22.08.2020 р., листом  Міністерства освіти  і науки України № 1/9-93 від 22.02.2021 р.

    НАКАЗУЮ:

    1. ЗАПРОВАДИТИ організацію освітнього процесу в змішаній формі з 01.03.2021 р. для здобувачів вищої освіти денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1 та 2 курсу при «жовтому» та «помаранчевому» рівні епідемічної небезпеки, а саме лекційні занятті проводити з використанням дистанційних технологій, практичні та лабораторні заняття – в аудиторіях. Як виняток, окремі практичні та лабораторні заняття можуть бути проведені з використанням дистанційних технологій.
    2. ЗАПРОВАДИТИ організацію освітнього процесу з використанням дистанційних технологій з 01.03.2021 р. для здобувачів вищої освіти денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1 та 2 курсу при «червоному» рівні епідемічної небезпеки.
    3. ПРОДОВЖИТИ організацію освітнього процесу з використанням дистанційних технологій з 01.03.2021 р. для здобувачів вищої освіти заочної форми навчання при «жовтому», «помаранчевому» та «червоному» рівні епідемічної небезпеки.
    4. ЗАПРОВАДИТИ організацію освітнього процесу з використанням дистанційних технологій для здобувачів денної форми навчання першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 3 та 4 курсу, другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти при «жовтому», «помаранчевому» та «червоному» рівні епідемічної небезпеки.
    5. Керівнику відділу профорієнтації та роботи з обдарованими учнями Шиголю Ф.А. ОРГАНІЗУВАТИ проведення занять для слухачів підготовчого відділення в аудиторіях університету.
    6. Декану факультету підготовки іноземних громадян Єрмоленко О.А. ОРГАНІЗУВАТИ проведення занять для слухачів – іноземних громадян в аудиторіях університету.
    7. ЗАБОРОНИТИ відвідування університету здобувачами вищої освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 перебуває більш як 50 відсотків здобувачів вищої освіти та персоналу університету.
    8. ЗАБОРОНИТИ проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, наукових, освітніх та інших заходів за участю більше однієї особи на 4 кв. метри площі будівлі або території (якщо захід проводиться на відкритому повітрі) або наповненістю залів понад 50 відсотків місць у кожному окремому залі (з деякими виключеннями, зазначеними у постанові, та за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників).
    9. ЗАБОРОНИТИ проведення в університеті масових заходів (вистав, свят, концертів) за участю здобувачів вищої освіти з більше ніж однієї групи та за присутності глядачів.
    10. Керівнику навчального відділу Чумак Г.М. ВНЕСТИ ЗМІНИ в розклад занять, який має відтворювати режим проведення занять (он-лайн або оф-лайн).
    11. Деканам факультетів ДОВЕСТИ інформацію до здобувачів вищої освіти, слухачів та викладачів про зміни в освітньому процесі.
    12. Деканам факультетів, завідувачам кафедр забезпечити організацію освітнього процесу в змішаній формі.
    13. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

    Ректор                                                                                                                             Володимир ПОНОМАРЕНКО

     

    • 25.02.2021

  • Архіви