Інформаційний пакет
ОПП Готельно-ресторанний бізнес
Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | І семестр | ІІ семестр |
1 курс | |||||
Базова | Українська мова (за професійним спрямуванням) | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Іноземна мова І | 10 | 300 | 5 | 5 |
Базова | Іноземна мова ІІ | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Соціальна та економічна історія України | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Філософія | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Фізичне виховання (позакредитна дисципліна) | * | * | ||
Базова | Вища та прикладна математика | 9 | 270 | 4 | 5 |
Базова | Економічна теорія | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Інформатика | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Основи туристичної діяльності | 5 | 150 | 5 | |
Базова | НАВЧАЛЬНА ПРАКТИКА «Університетська освіта» | 1 | 30 | 1 | |
Вибіркова | НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА ТЕХНОЛОГІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ | 5 | 150 | 5 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | |
2 курс | |||||
Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | ІІІ семестр | ІV семестр |
Базова | Іноземна мова І | 8 | 240 | 4 | 4 |
Базова | Статистика | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Географія туризму | 9 | 270 | 5 | 4 |
Базова | Економіка сфери обслуговування | 6 | 180 | 6 | |
Базова | Курсова робота: Економіка сфери обслуговування | 1 | 30 | 1 | |
Базова | Технологія та організація готельного обслуговування | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Основи гастрономії та сервісології | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Санітарія та гігієна в галузі | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Менеджмент та маркетинг у галузі гостинності | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Ознайомлювальна практика | 1 | 30 | 1 | |
Вибіркова | МАЙНОР АБО ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | МАЙНОР АБО ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | |
3 курс | |||||
Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | V семестр | VI семестр |
Базова | Ділова іноземна мова І | 6 | 180 | 4 | 2 |
Базова | Світовий ринок туристичних послуг і міжнародні економічні відносини | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Технологія та організація ресторанної справи | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Курсова робота: Технологія та організація ресторанної справи | 1 | 30 | 1 | |
Базова | Стандартизація і сертифікація | 3 | 90 | 3 | |
Базова | Тренінг-курс “Безпека життєдіяльності” | 2 | 60 | 2 | |
Базова | Виробнича практика | 6 | 180 | 6 | |
Вибіркова | НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | НАВЧАЛЬНА ДИСЦИПЛІНА ПРАВОВОГО СПРЯМУВАННЯ | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | МАЙНОР АБО ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | МАЙНОР АБО ВІЛЬНИЙ МАЙНОР | 5 | 150 | 5 | |
Вибіркова | Управління персоналом туристичного підприємства | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | Івент-технології та індустрія МІСЕ | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | Міжнародні стандарти якості у сфері обслуговування | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | Міжнародні стандарти якості готельно-ресторанних послуг | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | ІТ-технології в міжнародному бізнесі | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | 4 | 120 | 4 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 | |
4 курс | |||||
Тип дисципліни | Назва дисципліни | Кредити ЄКТС | Обсяг, год. | VІІ семестр | VIII семестр |
Базова | Ділова іноземна мова І | 3 | 90 | 3 | |
Базова | Тренінг “Автоматизація діяльності готельно-ресторанних комплексів” | 2 | 60 | 2 | |
Базова | Комплексний тренінг: “Готельне обслуговування” | 2 | 60 | 2 | |
Базова | Міжнародний маркетинг | 4 | 120 | 4 | |
Базова | Правове регулювання туристичної діяльності | 5 | 150 | 5 | |
Базова | Тренінг-курс “Основи охорони праці” | 2 | 60 | 2 | |
Базова | Науково-дослідна практика | 3 | 90 | 3 | |
Базова | Виробнича практика | 2 | 60 | 5 | |
Базова | Переддипломна практика | 5 | 150 | 9 | |
Базова | Кваліфікаційний іспит за спеціальністю | 9 | 270 | 2 | |
Базова | Дипломна робота | 10 | 300 | 10 | |
Вибіркова | Стратегічне управління міжнародним готельним бізнесом | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | Курсова робота: Стратегічне управління міжнародним готельним бізнесом | 1 | 30 | 1 | |
Вибіркова | Організація і техніка проведення зовнішньоекономічних операцій у сфері обслуговування | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | Міжнародний готельний бізнес | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | Бізнес-планування діяльності готельно-ресторанних комплексів | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | Курсова робота: Бізнес-планування діяльності готельно-ресторанних комплексів | 1 | 30 | 1 | |
Вибіркова | Міжнародні комерційні операції готельно-ресторанних комплексів | 4 | 120 | 4 | |
Вибіркова | Міжнародний ресторанний бізнес | 4 | 120 | 4 | |
Разом | 60 | 1800 | 30 | 30 |